Aku dah cakap umur kalau belum matang jgn sibuk main besi, kan dah bebal. Haha Yes!!.. Kau budak annoying tapi kau pandai la bro, gaya je slow tapi kalau cakap serupa taiko, muke je cine tapi sembang mcm negro, orang main henpon kau main telo, citer pasal besi(gym) kau mmg hero. Ape-ape pon kau lah member yg paling care tapi hancor (kdg2 la) haha Btw. Happy Beday Bro!!!. Love u lah!!., @hairiharon101 #happybirthday #bedayboy #student #college #collegeboy #gymboy #barboy #gym #simple #sourire #6pax #saturday #weekend (at Singapore)

Happy Birthday @paez94 kau mmg unik, lain dari yg lain. Kalau gelak kau cover, kalau kutuk mmg kau suka, kalau buat lawak kau juara, tak boleh tengok orang sedih, gaye mcm tak tau ape, tapi serious bro kau mmg member yang tak boleh dijangka. Haha aku doakan kau kecap apa yang kau usah dan will be Executice Chef satu hari nnt der. Amin. Tua kau dah. Haha Selamat bro. #birthdayboy #happybirthday #today #todaystory #timberlandboy #timberland #shoes #levis #toyota #soccerboy #barboy #gymboy #smile #college #simple #student #sourire #vsco #vscocam #vscomalaysia (at Bandar Dato Onn Johor Bharu)

Miss this moment #jembatanampera #palembang #aslipalembang #pempek #wongkitogale #apolokaknyo #sumateraselatan #sumatera #indoboy #indo #nightview #canon #sungaimusi #throwback #potd #hometown #pretentieux #unpeu #vsco #vscocam #vscoindonesia #vscomalaysia

To Tumblr, Love Pixel Union